Familierecht specialisten

Ook voor familierecht bent u bij ons in de regio Dordrecht aan het juiste adres. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in diverse aspecten met betrekking tot het familierecht. Zo zijn wij bijvoorbeeld uw specialist bij het begeleiden van echtscheidingen en procedures met betrekking tot alimentatie.

Diensten

Onze advocaten kunnen u bijstaan bij diverse procedures met betrekking tot familierecht. Wij adviseren en procederen onder andere over de volgende onderwerpen:

  • echtscheiding
  • alimentatie
  • draagmoederschap
  • adoptie
  • curatele, bewind, mentorschap
  • erfrecht

Kortom, bij ons bent u verzekerd van een allround advocaat op het gebied van familierecht.

Echtscheiding

Echtscheiding is heel vervelend. Voor alle betrokken partijen is een scheiding heel emotioneel en ingrijpend. Wij hopen u in deze moeilijke periode een steuntje in de rug te kunnen geven door de lasten voor alle juridische kwesties op ons te nemen. Zo kunt u ons inschakelen voor het aanvragen van de echtscheiding zelf, het regelen van het gezag over de kinderen en de alimentatie voor de kinderen. Ook voor kwesties met betrekking tot de verdeling van het vermogen en pensioensverevening kunt u bij ons terecht.

Mediation

Bij familierechtkwesties is het belangrijk om de verhouding tussen de betrokken personen zo goed mogelijk te houden. Daarom kunt u bij ons terecht voor mediation: u zoekt zelf (samen) een oplossing voor het probleem en wij zorgen voor een professionele begeleiding.