Wat als u klanten heeft die niet betalen?

Iedere ondernemer krijgt er mee te maken: klanten die niet betalen. Heeft u openstaande rekeningen staan? Willen uw debiteuren niet betalen, ook niet na meerdere betalingsherinneringen en aanmaningen? Dan helpen wij u graag met een incassotraject. U hoeft geen genoegen te nemen met onbetaalde rekeningen! Wij zorgen ervoor dat u het geld waar u recht op heeft, zo snel mogelijk op uw bankrekening heeft staan.

Specialist in incasso

Wanneer u de incassodiensten van onze advocaat uit Dordrecht inschakelt bent u verzekerd van professionals met jarenlange ervaring in incassozaken. Het incasseren van uw vorderingen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten! Door onze jarenlange ervaring en onze specialistische kennis zorgen wij ervoor dat uw incasso op de juiste professionele en emotionele wijze wordt behandeld.

Werkwijze incassotraject

Bij een incassotraject zullen wij allereerst uw klant schriftelijk en telefonisch benaderen. De toon die wij hierbij aanslaan is vriendelijk, maar ook dringend. Leidt dit niet tot een oplossing? Dan bent u bij ons verzekerd van een kordate en doeltreffende procedures. Ook wanneer een klant inhoudelijke bezwaren inbrengt zullen wij ervoor zorgen dat deze met goede juridische argumenten worden bestreden. De kosten voor het incassotraject worden zoveel mogelijk verhaald op uw wederpartij. De incasso van een openstaande vordering hoeft u dus niets te kosten!