Juridische hulp bij letselschade

Wij zijn uw advocaat in Dordrecht en omgeving als het gaat om juridische ondersteuning op het gebied van letselschade. Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval? Of heeft u een bedrijfsongeval gehad? Dan bestaat de kans dat u letsel heeft opgelopen. Is iemand anders aansprakelijk voor dit letsel? Dan kunt u diegene aansprakelijk stellen.

Wilt u gebruik maken van onze letselschadediensten in Dordrecht en omgeving? Dan kunt u ons bereiken via 078 - 799 95 24. Onze deskundige letselschade advocaten helpen u graag!

Financiële gevolgen

Heeft u letselschade opgelopen? Dan is het waarschijnlijk dat dit financiële gevolgen heeft. Zo kunt u door gehele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid inkomsten mislopen. Ook ziektekosten en kosten voor huishoudelijke hulp horen hierbij. Indien u door een toedoen van een ander letsel heeft opgelopen, kunt u deze aansprakelijk stellen voor de financiële gevolgen. Ook heeft u recht op een smartengeldvergoeding vanwege de geleden en nog te lijden smart.

Werkwijze

Wanneer u letselschade heeft en iemand aansprakelijk wil stellen voor de financiële schade en de geleden en de te lijden smart, is het belangrijk om hiervoor professionele hulp in te schakelen. Ons kantoor is gespecialiseerd in de ingewikkelde procedures met betrekking tot letselschade en helpt u graag!