Juridische hulp voor ondernemingen

Ondernemingen krijgen dagelijks te maken met diverse juridische kwesties. Daarbij kunt u denken aan zaken met betrekking tot de dagelijkse praktijk zoals het opstellen van contracten, maar ook aan zaken die zich minder vaak voordoen zoals fusies, overnames of ontslag van werknemers. Bij al deze zaken is uw advocaat uit Dordrecht u graag van dienst! Wij zorgen ervoor dat uw juridische zaken op een deskundige manier worden vervuld, zodat u zich bezig kunt houden met uw bedrijfsvoering.

Wilt u gebruik maken van onze juridische diensten op het gebied van ondernemings- en handelsrecht? Neem dan contact op met via 078 - 799 95 24.

Werkgebieden

Op het gebied van ondernemings- en handelsrecht kan onze advocaat u bijstaan op diverse rechtsterreinen. Zo zijn wij uw specialist op het gebied van:

  • Vennootschapsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Contractenrecht
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Huur- en Vastgoedrecht

Heeft u een product geleverd en weigert de opdrachtgever te betalen? Is er sprake van een bedrijfsongeval in uw bedrijf en wordt u aansprakelijk gesteld? Of bent u bijvoorbeeld ontevreden over een product dat een leverancier heeft geleverd? Wij zijn u graag van dienst. Door onze jarenlange expertise op het gebied van ondernemings- en handelsrecht bent u bij onze advocaten verzekerd van een deskundig advies.